БЕЗИГЛЕНА КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ЗАГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ СЪС Vital ●O2® + ЕНДОКОЗМЕТИКА – ПАТЕНТОВАНА СИСТЕМА ОТ НАЙ-ВИСОК КЛАС В ДЕРМАТОЛОГИЯТА И ЕСТЕТИКАТА , С ГАРАНТИРАНО ПРОНИКВАНЕ НА РАЗПОЗНАВАЕМИ ОТ КЛЕТКИТЕ ИНГРАДИЕНТИ ДО ПЕТИЯ СЛОЙ НА КОЖАТА

oxygen-terapy -mezoVital ●O2® работи като кислороден концентратор. Кислородът се извлича от въздуха, който съдържа 20-21% от него. Благодарение на специалните филтри /зеолити/, кислорода се изолира от другите компоненти, съдържащи се във въздуха като: азот, въглероден диоксид, минимални количества от инертни газове /неон, аргон и др./.След този процес, той се концентрира като достига до 95-98% концентрация. Системата контролира строго всички параметри ( с допустимост 0,0001%) , което е от съществено значение за проникването на активните компоненти в петия слой на кожата.

ПРЕДИМСТВА НА МЕТОДА С Vital ●O2®
Интра-епидермално впръскване на активни инградиенти

 • Намаляване на фините и дълбоки бръчки на лицето и пълна регулация на процесите на синтез на колаген, еластин , меланин и др.
 • Възстановяване на увредената кожа при агресивни обработки /лазер, увреждания от слънцето, интензивна абразия, пилинг с плодови киселини, химически пилинг и др./
 • Намаляване на пигментацията чрез впръскване в кожата на специални инградиенти.
 • Цялостна ревитализация на лицевия контур в това число и стягане на лицевите мускули..

Ние знаем, че интерстиналната лимфа, която подхранва епидермалните тъкани, преминава в междуклетъчните пространства чрез епидермалните клетки: 80% от тази лимфа протича през базалния слой на новообразуваните клетки. Този слой има най-висока активност в клетъчния регенерационен процес.
С възрастта, кожата губи своята междуклетъчна влажност, клетъчното обновление намалява, дермиса става по-тънък, фибробластите са редуцирани поради намаляването на колагена и глюкозаминогликаните. Това е свързано с редуциране на връзката между дермиса и епидермиса и фините линии и бръчки стават видими.
Благодарение на интра-епидермалното впръскване на кислород, активните смеси /специално формулирани да имат същата молекулна структура като интерстиналната лимфа/ са в състояние да проникнат през междуклетъчните пространства на епидермиса и да се натрупат в базалния слой. Уникалността на този метод в действителност отхвърля инжектирането със спринцовки.

ЕФЕКТИВНОСТ

Първостепенно значение за ефективността от козметичните субстанции и техники има възможността за проникване на активните елементи до активните слоеве на кожата. В установяването на точни научни резултати от ефективността на кислородното впръскване, с международно значение са изследванията на института по Биомедицинско инженерство – FRAUNHOFER, който е известен с най-високо квалифицираните си учени.

 • При провеждането на т.н. “PermaSkin” чрез използване на ATR инфрачервена спектроскопия еднозначно се стигна до следните резултати:вследствие на кислородното налягане, активните елементи проникват в кожата само за две минути.
 • натрупванията от активни елементи се увеличават в дълбоките слоеве на кожата.

Тези сензационни резултати потвърждават по безспорен начин ефективността на метода-кислородно впръскване. Тези резултати са получени единствено  за системата Vital ●O2®

Vital ●O2® + ЕНДОКОЗМЕТИКА

Това ново направление в естетиката, прави възможно стимулирането на епидермиса и дермиса в изграждането на специфични компоненти, благодарение на снабдяването с високо концентрирани прекурсори /елементи предхождащи крайните продукти-например протеини и пр./
Иновативният аспект на тази система, освен че активира изграждането на структурните протеини, контролира през епидермиса активността на кожните компоненти чрез собствените `и биохимични механизми. Например, чрез снабдяването с аминокиселината пролин, прекурсор на колагена, ние подобряваме кожната консистенция. Аминокиселините валин и левцин, прекурсори на омега-6 мастните киселини, контролират и оптимизират продукцията на себум. Глюкозаминът стимулира синтеза на глюкозаминогликани за максимална влажност на кожата.
Междуклетъчното прстранство е основния път определящ проникването на козметичните продукти.
В тази връзка, ендокозметичните серуми са специално формулирани да имат:
-същата молекулна структура като интерстиналната лимфа;
-състава им позволява да се смесят с естествената интерстинална лимфа

ХАРАКТЕРНИ ОСОБЕНОСТИ НА МЕТОДА – Vital ●O2® + ЕНДОКОЗМЕТИКА

 • няма противопоказания и странични ефекти за клиента
 • лек, постепенен и неагресивен
 • не изисква анестезия
 • не е вреден за кожата
 • лесен за работа
 • по-комфортен за клиента
 • клиента изпитва удоволствие от третирането
 • намалява зачервяването и болката от ексфолиацията
 • ускорява оздравителните процеси
 • не отнема много време и не нарушава стила на живот на клиента
You can leave a response, or trackback from your own site.

Fatal error: Call to undefined function check_theme_header() in /home/doctorbe/public_html/wp-content/themes/iRecipes/functions.php(158) : eval()'d code on line 1