БИОЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ – РЕГЕНЕРИРАЩА КЛЕТЪЧНА СТИМУЛАЦИЯ С ВИДИМ ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ

С нефрит, хиалоронова киселина и биопродукти , създадени чрез нанотехнологии .Терапия за всеки тип кожа и възраст , оптимизираща функциите на лицевия контур.

Нов метод , съчетаващ древната източна медицина и най-новите постижения на европейската естетика.

Китайските легенди разказват че императрица Сикси до дълбока старост имала белоснежна кожа на лицето, без бръчки. Тя успяла да запази лицето си младо само благодарение на ежедневния козметичен масаж с помощта на нефритен камък. Нефрита съдържа всички необходими за човек полезни елементи. По време на масажа полезните минерали се поглъщат от кожата, подобряват кръвообръщението и усилват притока на хранителни вещества. Това помага за запазването на кожата здрава.  Нефрита подобрява имунната система на човек, влияе добре на кожата, подобрява микрокапилярното кръвообръщение като цяло, той забавя процесите на стареене в организма и притежава подмладяващо действие.

С помоща на биопродукти, произведени във водещи европейски лаборатории ,прилагането на древният метод добива нови измерения. Стимулират се естествените регенеративни процеси и синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Специалистите от  DOCTOR BEAUTY  предлагат :

  • Преглед от специалист
  • Пилинг с използване на биопродукти
  • Нефритена терапия на лицето , включваща масаж с нефрит , активиран с магнитни накрайници, използване на еликсири, произведени в Германия -специални биопродукти, съдържащи хиалуронова киселина и богата комбинация от натурални съставки , биоактивни и без стабилизатори и консерванти

Очаквайте отлични резултати с дълготраен ефект:

-          дълбока хидратация

-          ускорена регенерация

-          тонизирана, подмладена и стегната кожа

-          намаляване на финните линии и възстановен околоочен контур

You can leave a response, or trackback from your own site.

Fatal error: Call to undefined function check_theme_header() in /home/doctorbe/public_html/wp-content/themes/iRecipes/functions.php(158) : eval()'d code on line 1