Кислородна мезотерапия на тяло


Кислородна мезотерапия на тялоС кислородната мезотерапия чрез Vital O2 и специален накрайник за тяло постигаме интра-епидермално инжектиране до биоматрикса на петия слой на кожата на специални серуми – ендокозметика, не само без травма, болка и игли, но в пълен комфорт с неповторимо изживяване.

Ефективен и естествен начин за въздействие на:
1. Адипозни натрупвания и целулит
2. Заглаждане на стрии

Адипозни натрупвания и целулит

Активните компоненти на антицелулитния серум (липосерум като екстракт от какао, гуарана, арабско кафе, ананас, Гинко билоба, червени водорасли, Laminaria, Centella asiatica, Hedera Helix, хидролизирани протеини и разтворим колаген) редуцират изявения целулит. Този серум води директно до липолиза (разграждане на мастните натрупвания), подобрява капилярната циркулация и активира тъканния дренаж.
Постига се стегната и хидратирана кожа и здрав вид на силуета.

Времетраене 30-50 мин.
Върнете се горе


Заглаждане на стрии

Активните компоненти на серума срещу стрии като копринени протеини, съдържащи 10% колаген, аминокиселинен комплекс – прекурсори на колагена и еластина и комплекс ензими от дрожди стимулират клетъчната регенерация и процесите на активен метаболизъм в дермата. Това води до увеличаване синтеза на колаген и еластин за заглаждане на белези и стрии.

Времетраене 30-50 мин.
Върнете се горе

Вижте още за кислородната мезотерапия