Ремоделиращи масажи

ремоделиращи масажи с Cellusystem Remodeling

Скулптуриран и чувствен силует

Cellusystem Remodelling е система, която позволява комплексен подход при третирането на проблемните зони на тялото, като използва няколко природосъобразни лечебни подхода – ултразвук, електродренаж, инфрачервена светлина и електростимулация. Използваните методи взаимно се допълват, което многократно усилва тяхното въздействие върху обработваните зони на тялото.
Програмите се изпълняват при идеален комфорт и приятни усещания за пациента.
Виж още ( към методи и апарати – система за ремоделиране на тялото)
Разнообразните програми заложени в апарата позволяват да се намери индивидуално решение за всеки клиент.

Оформете тяло си за да подчертаете  Вашата индивидуалност .

Серия от 5  процедури , която включва:

Персонализиран тест и преглед от специалист.

Прилагат се кавитация съчетана с фотомасаж и с терапевтично прилагане на натурални фито продукти чрез ефекта на сонофореза. Кавитацията е метод за въздействие върху течностите в тъканите с помощта на ултразвук. Процесът води до разрушаване на мастните клетки и превръщането им в течна субстанция, след това те биват изведени от организма през отделителната и лимфната система.Методът позволява ефективното, лесно премахване на мастните натрупвания без хирургическа намеса, а съчетанието с инфрачервена светлина гарантира окончателното премахване на мазнините.

DOCTOR BEAUTY – препоръчва система за ремоделиране на лице и тяло, безоперационна липосукция, видимо намаляване на целулита още след първите процедури. Благодарение на прилагания от нас комплексен подход и с помощта на съвременната комбинирана система Cellusystem Remodeling, заедно можем да обсъдим всичко, свързано с вашето тяло и да намерим най–доброто решение. Нашите методи обединяват няколко различни подхода, съчетанието на които дава отлични резултати при идеален комфорт на клиента. Чрез прилагане на тези методи можем да постигнем- редуциране и намаляване на целулита, подобряване на мускулния тонус, подобряване на външния вид на кожата ..


1. Отслабване в три степени

2. Лимфодренаж
3. Антицелулитна терапия – Електролиполиза
4. Подобряване на мускулния тонус чрез пасивен фитнес
5. Стягане на бюст
6. Лицева стимулация

Отслабване в три степени – постепенно, активно и енергично

Отслабване в три степени
Програма за отслабване /ремоделиращ масаж с възможност за активиране на сономасаж и фотомасаж/. Чрез тази програма се въздейства върху процесите на изгаряне на мазнините и обмяната на веществата, което води до прогресивно отслабване, моделиране на фигурата и строен силует. Засегнатите зони на тялото се третират и със специални ароматични балсами, биоекстракти, фитогелове и др. Видим резултат след първите процедури.

Цикъл на третиране 10-15 процедури. Интензитет 2-3 пъти.
Върнете се горе


Лимфодренаж

Последователен дрениращ масаж /лимфодренаж/ със соно – и фото стимулация за ребалансиране на излишните течности и подобряване на тъканната активност. Използва се за решаване на проблема с водния дисбаланс на тъканите и лимфния застой. Спомага за изхвърляне на токсините и намаляване на обема на дренираните участъци.
Цикъл на процедурите 10-15 процедури. Интензитет 2-3 пъти седмично.
Върнете се горе


Антицелулитна терапия – Електролиполиза (нехирургична липоскулптура)

Електролиполиза - антицелулитна терапия
Електролиполиза – нехирургична липоскулптура /с възможност за активиране на сономасаж и фотомасаж/. Процедурата е предназначена за редуциране на целулит и мастни натрупвания с видим резултат, благодарение на деликатна поляризирана микростимулация и подобряване на нарушената обмяна на целулитната тъкан. Засегнатите зони на тялото се третират и със специални ароматични балсами, биоекстракти, фитогелове и др. Подобренията настъпват постепенно и нарастват прогресивно с броя на третиранията.
Времетраене 60 минути. Цикъл на третиране 10-15 процедури.  Интензитет 2-3 седмично.

Върнете се горе


Подобряване на мускулния тонус чрез пасивен фитнес – абдомен, седалище, горни и долни крайници

Мускулно тонизиране /стимулация чрез импулсен електромасаж/ с възможност за активиране на фотомасаж предназначена за бързо третиране на мускулните влакна.
Процедурата подобрява мускулния тонус, еластичност и цялостна хармония на седалище, корем, долни и горни крайници. Засегнатите зони на тялото се третират и със специални ароматични балсами, биоекстракти, фитогелове и др.
Третиране 10-15 процедури. Интензитет 2-3 пъти седмично.
Върнете се горе


Стягане на бюст

Стягане на бюст
Стягане на бюст – стимулация чрез импулсен електромасаж предназначена за бързо третиране на мускулните влакна.
Използват се и специални натурални масла, гелове и биоекстракти.
Третиране 8-10 процедури. Интензитет 2-3 пъти седмично.


Лицева стимулация

Лицева стимулация
Лицева стимулация – стимулация чрез импулсен електромасаж предназначена за бързо третиране на мускулните влакна.
Използват се и специални натурални масла, гелове и биоекстракти.
Третиране 8-10 процедури Интензитет 2-3 пъти седмично


Вижте още за ремоделиращите масажи и ремоделиране на тялото