Apilus Platinum

Apilus Platinum – епилаторът на 21-ви век

Doctor Beauty ви предлага най-ефективният и безопасен съвременен метод за премахване на косми от лице и тяло – електроепилация  с радиочeстота, който ще ви позволи да решите, практически завинаги проблема с нежеланото окосмяване. Само този метод  ви гарантира премахване на всички косми, даже ако техният растеж е свързан с физиологични изменения в организма, независимо от цвета и размера им.

Апаратът от последно поколение APILUS PLATINUM произведен в Канада, разполага с 770 програми покриващи всяка зона от тялото и всеки вид окосмяване, ви гарантира една абсолютно безвредна и безболезнена  процедура, без изгаряния и други изменения върху кожата.

Премахването на нежеланото окосмяване, чрез разрушаване на фоликула на косъма, става по време на процедурата, като се отстраняват всички поникнали косми. Повторни процедури са необходими само за тези, които не са били  видими при първата процедура. От разрушения фоликул никога не порастват нови косми. За 4-6 процедури могат да бъдат премахнати космите на веждите, за 4-6 – горната устна, 4-6 процедури са достатъчни за премахване космите на краката или бедрата. Нашите висококвалифицирани специалисти, с голям опит, ще подберат за вас индивидуална програма, чрез уникален тест за толерантност, съответстваща на вашият тип кожа.

Действие на Apilus Platinum

Този вид епилация е утвърдена от управлението за контрол на продуктите и лекарствата в САЩ, като единствен метод премахващ нежеланото окосмяване завинаги.Методът позволява да се премахнат белите и безцветни косми, които не могат да бъдат отстранени с другите съществуващи методи – лазерна и фото епилация.


Вижте още информация на сайта на производителя