Система за ремоделиране на тялото

Индивидуални решения за всеки клиент


DOCTOR BEAUTY ви предлага изключителна система за моделиране на някои неестетични части на тялото, която използва микротокове, ултразвук и фотомасаж. C помощта на системата можем да решим проблеми, свързани с целулита, излишните мазнини и килограми и лимфатичния застой. Системата е идеална за мускулна релаксация и тонизиране!
Cellusystem Remodelling е система, която позволява комплексен подход при третирането на проблемните зони на тялото, като използва няколко природосъобразни лечебни подхода – ултразвук, електродренаж, инфрачервена светлина и електростимулация. Използваните методи взаимно се допълват, което многократно усилва тяхното въздействие върху обработваните зони на тялото.
Разнообразните програми заложени в апарата позволяват да се намери индивидуално решение за всеки клиент.

CELLUSYSTEM REMODELLING – AVANGARDE TECHNOLOGIES
проблемни зони при ремоделиране на тялотоСтатистиката сочи, че проблемите с излишните килограми, целулита, мастните натрупвания, отпуснатите мускули и лимфатичният застой вълнуват все повече хора.
DOCTOR BEAUTY – препоръчва система за ремоделиране на лице и тяло, безоперационна липосукция, видимо намаляване на целулита още след първите процедури. Благодарение на прилагания от нас комплексен подход и с помощта на съвременната комбинирана система Cellusystem Remodeling, заедно можем да обсъдим всичко, свързано с вашето тяло и да намерим най–доброто решение. Нашите методи обединяват няколко различни подхода, съчетанието на които дава отлични резултати при идеален комфорт на клиента. Чрез прилагане на тези методи можем да постигнем-прогресивно отслабване, редуциране и намаляване на целулита, подобряване на мускулния тонус, нехирургична липоскулптура /намаляване на отделни части на тялото/.

ПРОЦЕДУРИ
Електролиполиза – нехирургична липоскулптура /с възможност за активиране на сономасаж и фотомасаж/. Процедурата е предназначена за редуциране на целулит и мастни натрупвания с видим резултат, благодарение на деликатна поляризирана микростимулация и подобряване на нарушената обмяна на целулитната тъкан. Подобренията настъпват постепенно и нарастват прогресивно с броя на третиранията.

Времетраене 60 минути
Цикъл на третиране 10-15 процедури
Интензитет 2-3 седмично
Програма за отслабване /ремоделиращ масаж с възможност за активиране на сономасаж и фотомасаж/. Чрез тази програма се въздейства върху процесите на изгаряне на мазнините и обмяната на веществата, което води до прогресивно отслабване, моделиране на фигурата и строен силует. Видим резултат след първите процедури.


Цикъл на третиране 10-15 процедури
Интензитет 2-3 пъти
Последователен дрениращ масаж /лимфодренаж/ със соно – и фото стимулация за ребалансиране на излишните течности и подобряване на тъканната активност. Използва се за решаване на проблема с водния дисбаланс на тъканите и лимфния застой. Спомага за изхвърляне на токсините и намаляване на обема на дренираните участъци.


Цикъл на процедурите 10-15 процедури
Интензитет 2-3 пъти седмично
Мускулно тонизиране /стимулация/ с възможност за активиране на фотомасаж предназначена за бързо третиране на мускулните влакна.
Процедурата подобрява мускулния тонус, еластичност и цялостна хармония на бюст, седалище, корем, долни и горни крайници.


Третиране 10-15 процедури
Интензитет 2-3 пъти седмично
Сономасаж /с възможност за активиране на фотомасаж/Ускорява метаболитните процеси в организма, подобрява циркулацията на течности и спомага за бързото изгаряне на излишните мазнини.
Третиране 10-15 процедури
Интензитет 2-3 пъти седмично


Вижте повече за CELLUSYSTEM REMODELLING на сайта на производителя


Fatal error: Call to undefined function check_theme_header() in /home/doctorbe/public_html/wp-content/themes/iRecipes/functions.php(158) : eval()'d code on line 1