Doctor Smile – диоден лазер D5

ДИОДЕН ЛАЗЕР D5

Диоден лазер D5

Диодният лазер на Два лазера в една концепция все повече и повече се приспособяват за стоматологична практика. Създаден за стоматологична употреба, Диодният лазер на Два лазера в една концепция намира приложение в ЕНДОДОНТИЯТА, ПЕРИОДОНТИЯТА, КОНСЕРВАТИВНАТА и ОРАЛНА ХИРУРГИЯ.
Отличната прецизност при хирургичен разрез, стерилизация на оперативното поле и отличната способност да спира кървенето (хемостаза), направиха Диодният лазер най-добрият инструмент за няколко сфери на приложение.

Свойствата на лазерните устройства позволяват тяхното използване като алтернатива на традиционните методи. Благодарение на специалната ръкохватка, те намират приложение и при ИЗБЕЛВАНЕТО и аналгетичното лечение.
Намаленият размер на лазера и специалната поставка за транспортиране, която е част от комплекта, правят Диодният лазер на Два лазера в една концепция лек и лесен за транспортиране. Всяко устройство е оборудвано със серия от предварително зададени лечения, които са плод на сътрудничество на много специалисти от тази област и също така са потвърдени от многобройни научни публикации.
Get the Flash Player to see this player.

Източник: dentallaserbg.com


Fatal error: Call to undefined function check_theme_header() in /home/doctorbe/public_html/wp-content/themes/iRecipes/functions.php(158) : eval()'d code on line 1