Doctor Smile – Erbium & Diode

Ербиум и Диоден лазер комбинирани в една концепция

Ербиум и Диоден лазер комбинирани в една концепция

Два лазера в една концепцияЛазерът Ербиум (дължина на вълната 2 940 nm, изходна мощност 6 W)

Комбинираният Ербиум Диоден лазер на Два лазера в една концепция е иновативен лазер за обработка на твърди и меки тъкани, по-съвършен и с повече възможности от аналозите предлагани днес на пазара.

Този лазер съчетава два различни типа лазерни емисии (Ербиум YAG източник и Диоден източник). Ербиум диодният лазер на Два лазера в една концепция използва лазер, въздух и вода, за да направи възможна професионална работа без контакт и вибрации.

Проектиран за стоматолози, желаещи да се открояват от тълпата, повишават професионализма и имиджа си, получават реални клинични резултати и разширяват своите бизнес възможности.

Предназначен за професионалисти, които искат да подобрят комфорта при работа с пациенти: по-щадящ, по-малко болка, много по-малка необходимост от упойка, по-голяма ефективност и бързина на работа, бързо възстановяване, удовлетворение от професионално свършена работа.
Erbium&diode лазера на Doctor Smile дава пълно удовлетворение за добре свършена работа както на стоматолога така и на пациента, подобрявайки квалификацията и стимулирайки развитието на стоматологична практика без риск.

Прост, бърз и лесен за използване

Дисплеят е контролен панел, който управлява цялата система. Проектиран и разположен по такъв начин, че винаги да остава добре видим по време на употреба на лазера.

Благодарение на иновативната „touch screen“ система, достъпът до командите става просто и бързо.

„Интегрираните Софтуерни“ системи от програми, позволяват на потребителя да избира от предварително зададени програми за обработка.

Уредът ясно показва на потребителя всички достъпни параметри: мощност, тип на импулса и продължителността на операцията.

Възможност за контрол и обновяване

Два лазера в една концепцияЕрбиум диодният лазер на Два лазера в една концепция Ви предоставя ексклузивната практична и преносима ККС  Смарт Карт система предлагаща множество функции:

Ключ Карта“ за лична идентификация
Карта за обновяване“ за да имате винаги последният и актуален софтуер с интегрирани последни клинични процедури.

Сервизна карта“ за бързо определяне на проблемите с устройството
Два лазера в една концепция
ККС Смарт Карт системата Ви предоставя технологично предимство, за устройство на гребена на съвременната технология.

Всеки детайл е създаден за да бъде практичен и ергономичен при използване

Права и 90 градусова ръкохватка за Ербиум лазераНасочваща червена светлина по време на работаРъкохватките на Ербиум Диодният лазер са леки и удобни за работа, проектирани да следват всяко движение на ръката.
Те могат да се стерилизират в автоклава и са оборудвани със спомагателна светлина, която насочва оператора по време на работа.

Накрайници (типчета) за Ербиум лазерТе включват накрайници (типове) с различна дължина и диаметър, необходими за различните типове въздействия.
Оптичното влакно на Ербиума е по-гъвкаво и практично в сравнение с традиционните системи.
Ръкохватка за оптичното влакно на Диодният лазерОптичното влакно на Диодният лазер е много гъвкаво и предоставя отлични условия за работа, а благодарение на допълнителната ръкохватка, Вие ще можете да достигнете желаното място под всички ъгли и на всяка дълбочина.
Това оптично влакно, дават на потребителите повече свобода и лекота в движенията им.
P&P – Plug and Play системата за свързване на оптичното влакно на Диода и системата за негово автоматично разпознаване, дава възможност да се използват влакна с различен диаметър в зависимост от необходимата процедура.


Get the Flash Player to see this player.

Изтеглете брошура за Erbium & Diode
Източник: dentallaserbg.com


Fatal error: Call to undefined function check_theme_header() in /home/doctorbe/public_html/wp-content/themes/iRecipes/functions.php(158) : eval()'d code on line 1