Doctor Smile – Laser Whitening System

Doctor Smile – Система за лазерно избелване

Система за лазерно избелване
Лазерното избелване е ефективно и е станало изключително популярно през последните десет години. СЛИ на Система за Лазерно ИзбелванеСистема за Лазерно Избелване – която се нанася с лазер, е най-безопасният и бърз начин за избелване на зъбите, избелващ и на най-засегнатите участъци на зъбите, причинени от различни агенти, такива като кафе, цигари, вино и други пигментни петна.

Лазерното активиране ускорява избелващият процес, усилва естествената белота на зъбите и предоставя удобство и удовлетворение от резултата само след едно посещение. Процедурата за лазерно избелване на зъбите позволява на стоматолога да премахне плаката от зъбите, след което се прилага СЛИ пероксидно-базираният гел. Веднъж след като СЛИ е нанесен върху повърхността на зъбите, гелът се активира с помощта на лазера за да започне процесът на избелване.
Системата за Лазерно Избелване позволява избелване на зъбите, каквото не може да бъде постигнато с нито едно друго въздействие.

Get the Flash Player to see this player.

Източник: dentallaserbg.com


Fatal error: Call to undefined function check_theme_header() in /home/doctorbe/public_html/wp-content/themes/iRecipes/functions.php(158) : eval()'d code on line 1