Doctor Smile – PLUSER

Високотехнологичен лазер

Високотехнологичен лазер

Високотехнологичен лазерDoctor Smile Високотехнологичен лазер е иновативен лазер усъвършенстван и предлагащ повече възможности от всички представени до момента лазери на пазара.
Проектиран за стоматолози, желаещи да се открояват от тълпата, повишават професионализма и имиджа си, получават реални клинични резултати и разширяват своите бизнес възможности.
Предназначен за професионалисти, които искат да подобрят комфорта при работа с пациенти: по-щадящ, по-малко болка, много по-малка необходимост от упойка, по-голяма ефективност и бързина на работа, бързо възстановяване, удовлетворение от професионално свършена работа.
Erbium&diode лазера на Doctor Smile дава пълно удовлетворение за добре свършена работа както на стоматолога така и на пациента, подобрявайки квалификацията и стимулирайки развитието на стоматологична практика без риск.

Прост, бърз и лесен за използване

Дисплеят е контролен панел, който управлява цялата система. Проектиран и разположен е по такъв начин, че остава винаги добре видим по време на употреба на лазера.
Благодарение на иновативната „touch screen“ система, достъпът до командите става просто и бързо.
„Интегрираните Софтуерни“ системи от програми, позволяват на потребителя да избира от предварително зададени програми за обработка.
Уредът ясно показва на потребителя всички достъпни параметри: мощност, тип на импулса и продължителността на операцията.

Ексклузивни предимства:

• Висока Ефективност, Висока мощност, 8W
• Променлива честота на импулсите (1-50Hz)
• MSP – Multiple Square Pulse (Многократен Линеален Импулс)
• Гъвкава възможност за управление, ASP – Aesthetic Square Pulse DSP – Dental Square Pulse

Doctor Smile срещу традиционната Лазерна Технология

Високотехнологичен лазер се основава на Multiple Square Pulse технология, която съответства на избраната енергия, когато лазера е в експлоатация.

високотехнологичен лазервисокотехнологичен лазер

Това гарантира, високата надеждност и издръжливост на лазерната система съответстваща на всички медицински стандарти.

Предимството да използваш Лазер и при естетични процедури!

Не само стоматологичен лазер. Високотехнологичен лазер е и платформа за лечение с най-напредналата и сигурна технология за нежно и ефективно въздействие върху различни проблеми на кожата.
Общи повърхностни наранявания, възрастови избледнявания, бръчки и стимулация на кожата вече могат да бъдат лесно лекувани.
Това не сложно обновяване ще даде на желаещите да вървят напред шанс да работят в нов и невероятно богат свят от възможности.

Източник: dentallaserbg.com


Fatal error: Call to undefined function check_theme_header() in /home/doctorbe/public_html/wp-content/themes/iRecipes/functions.php(158) : eval()'d code on line 1