Doctor Smile – WISER

WISER: Безжичният лазер

WISER - Безжичен Лазер
wiser-безжичен лазерСвобода в действията, липса на захранващи кабели, с или без педал, без оптични влакна: това са основните нововъведения на WISER - Безжичен Лазер в сравнение с конвенционалните лазери.

Дисплей

Благодарение на новият високо-производителен Кристално Ясен LCD цветен дисплей, всички параметри, като мощност, време и използвана процедура се виждат ясно по време на работа с лазера. Софтуерът е интуитивен и лесен за използване, което позволява бърз избор на предварително зададена програма за лечение.

T-контрол

Итгерираната клавиатурата с „Контрол на Допир“ е част от гладката повърхност без видими бутони, проектирана специално за максимално удобство и чистота. Това е истинска мощ на WISER - Безжичен Лазер – по-добра прецизност, по-добра хигиена, по-добър контрол!

Презареждащ се

Само една минута презареждане и WISER - Безжичен Лазер е готова за работа. Зарядът осигурява пълна мобилност и независимост от кабели, електрическо захранване и контакти.

Сменяеми накрайници (типове)

Без повече заголване и счупване на оптичното влакно! , са достъпни с различна дължина и форма и се явяват бързо и икономично решение, което ще спести Вашето време и същевременно ще осигури гарантирана максимална хигиена.

Ръкохватка на WISER

Специално предназначена за стоматолози, ръкохватката на WISER - Безжичен Лазер Ви позволява да оперирате с голям комфорт. Благодарение на интегрираният в ръкохватката старт бутон (заменим и с крачен педал) Вие имате повишена възможност за контрол по време на операция, ефективен контрол, какъвто не е постигнат с нито един друг лазери преди. Също така ръкохватката има свалящо се покритие, което може да бъде автокавирано за максимална хигиена.

Wiser - свобода в ръката!
Източник: dentallaserbg.com


Fatal error: Call to undefined function check_theme_header() in /home/doctorbe/public_html/wp-content/themes/iRecipes/functions.php(158) : eval()'d code on line 1